Særligt til dig der bruger Google Reader

Her til aften kommer der lige et service-præget indlæg fra mig. Måske det er old news, men vi tager den alligevel.
Google Reader lukker og slukker fra den 1. juli, så hvis du er bruger der, mangler du måske snart et alternativ. Jeg har selv brugt bloglovin.com de sidste 4-5 år, og elsker faktisk at have “mine” blogs samlet et sted, hvor en samlet feed bliver opdateret konstant med nye indlæg.
Du kan læse om, hvordan bloglovin’ virker HER og klikke HER, hvis du gerne vil have overført dine sager fra Google Reader.
Og så synes jeg da, nu vi er igang, at du skulle tage og følge Den Lille Sorte på bloglovin’ også :)
 

2 thoughts on “Særligt til dig der bruger Google Reader

    1. Kira

      Jeg nævnte vist også kun Google Reader? Jeg kender ikke til Google Friend Connect, men har selv tidligere brugt Google Reader, og er siden blevet rigtig glad for Bloglovin’, så tænkte det var et ok tip at give videre :)

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *