2 thoughts on “Logikken længe leve

 1. AnnM

  Åh! Så mange børn i busser kan KUN være irreterende! Jeg var på 3Aeren forleden, og der var en skoleklasse med. En 5-6 klasse vil jeg skyde på. Jeg kommer mig stadig ovenpå min ryg der spassede, og finder det sidste sæde. Læreren er lige ved siden af. Der kommer 3 ældre og meget svagtgående ind i bussen ved næste stop, og INGEN ud over mig rejser mig. Og læreren er ligeglad. Jamen FFS!
  Så er det at man tænker hvor logikken og den almindelige dannelse er blevet af :/

  Svar
  1. Kira

   Man skulle tro at pædagogerne havde en udpræget hurtig reaktionsevne! Ligesom det bør være særlige børnefri dage i IKEA, burde der være børnefri zoner i busserne :)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *