Overskudsdamen

Jeg har før skrevet om, hvordan jeg ville ønske jeg kunne være hende “overskuds-damen”. Hende, hvis hjem er rent og rydeligt, hende, der har lavet alting selv. Uanset hvor meget jeg prøver bliver kagen klæg og der vil altid være dust-bunnies i hjørnerne og bunker af lort alle vegne. Men uanset så prøver jeg. Hver gang jeg får gæster. Så skal alt jo gøres på én gang.

Overskudsdame - DenLilleSorte.org

For det meste mestrer jeg også at opretholde illusionen (forestiller jeg mig..) (især hvis mine gæster er blinde)..

Overskudsdame - DenLilleSorte.org

Men inde bagved.. Overskudsdame - DenLilleSorte.org

Græder min sjæl. Fordi den mest af alt har lyst til at sove i 3 dage ovenpå kraftanstrengelserne.

6 thoughts on “Overskudsdamen

 1. Cæcilie

  Sådan har jeg det hver gang mine forældre skal på besøg. Det dumme er jo, at de godt ved, at både Peter og jeg er rodehoveder, plus en halvanden-årig gør ikke tingene bedre. Jeg tror, at mine last-minute anstrengelser er et naivt forsøg på at modbevise deres opfattelse af mig (uanset hvor rigtig den så er). Det er ekstra træls, hvis jeg er den gæstfrie vært, der sarrrgtens kan overskue “uanmeldt” besøg – det er der hvor mine evner indenfor speedrengøring er presset maks i bund.

  Svar
  1. Kira Forfatter

   Haha det er næsten et CV værdigt – speedrengøring ;)

   Det er sjovt, man også har det sådan med sine forældre. For mig handler det nok også om at jeg gerne vil vise hvor voksen og fornuftig jeg (tydeligvis ikke) er blevet.

   Svar
 2. Rikke fra http://hvorsvaerterdetlige.dk/

  Åh ja, jeg er begyndt en anden taktik med årene….en med at det er cool og overskudsagtigt at lade nullermændene ligge eller noget….. bare det ikke er på badeværelset eller i køkkenet (og så må du ikke sige til nogen, at vi faktisk har valgt at prioritere en rengøringshjælp siden nr. to barn kom ;-), så det faktisk er hende der tager det værste ;-) , ellers tør jeg sleeet ikke tænke på hvordan her så ud)

  Svar
  1. Kira Forfatter

   Det med rengøringsdamen har jeg faktisk indtryk af er mere almindeligt end man tror! Men det tror jo pokker, når man skal som kvinde skal stå med børnefamilie, madlavning fra bunden, et pletfrithjem og overskud til hobby og socialitet ;)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *