2 thoughts on “Riv til for helvede!

 1. Fru Buur Bækgaard

  Åh, mit hår er basis for mange ægteskabelige konflikter herhjemme. Jeg har meget lidt til overs for at mine bedre halvdel ikke kan finde ud af at styre uden om det – selv om det nok halvdelen af gangene er mig selv der har viklet det ind i et eller andet…

  Jeg ville ligne et klaphat, men nogen gange kunne jeg virkelig godt tænke mig at have kort hår!

  Svar
  1. kbo

   Det er som om håret tiltrækker tunge lemmer (meget mærkelig sætning..)
   Sidst jeg besøgte mine forældre blev jeg også sat i den varme stol af min far, der åbenbart havde funderet over, hvorfor kvinder dog skal have langt hår, når det medbringer så meget bøvl. Kunne ikke svare andet end noget i retning af “.. det er pænt?”

   Kort hår ville kun fremhæve min i forvejen uignorerbare pæreform. Det er no-go!

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *