8 thoughts on “O du sorte lykkedrik…

 1. Lea

  Hej Kira,
  Hvor er din blog fantastisk! Jeg har nu brugt hele min formiddag, på din side og har læst samtlige indlæg. Fantastisk!
  Kærligst Lea

  Svar
 2. Jade Stokholm

  Hey Kira! Du er genial! Elsker dine tegninger og tro mig: ville ønske det var mig der havde sådan en blog :) jeg follower selvfølgelig, og det kunne være mega fedt hvis du ville follow mig jadestokholmblog.blogspot.dk ;)

  Knus Jade
  jadestokholmblog.blogspot.dk

  Svar
 3. Cæcilie Zacho

  arhmen, der findes jo snart ikke den ting man ikke kan få kræft af enten at indtage, omgive sig med, forbruge, indånde etc. Du kan få kræft af bare at være til. Desuden vil der ikke være noget tilbage at leve for, hvis man skulle undgå alle de farlige sager. (alt er skrevet under indflydelse af både hvidt brød, light cola og lakridser)

  Svar
  1. Kira

   De fik vist også manet den meget hurtigt i jorden igen – for nu. Men synes godt man kunne finde et bedre tidspunkt at råbe ‘nu kommer ulven’ (‘du må aller mere drikke kaf!’) end når man sidder lige midt i den!

   (mmmh light cola og lakrids….)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *