Pænt goddag

For kort at introducere mig selv: Mit navn er Kira, jeg er omtrent 24 år gammel, jeg bor i Aarhus med min islænding S, jeg kan godt lide får (har ikke nødvendigvis noget at gøre med at min kæreste er fra Island.. men kan også godt lide Island, altså. Just so you know), jeg forsøger pt. at erhverve mig en cand.mag. i kunsthistorie, jeg er suverænt god til at overspringshandle, jeg fotograferer og jeg kan godt lide at tegne.
Jeg synes det er utrolig svært at sammenfatte sin personlighed i et par linjer (har aldrig været godt til at fatte mig i korthed…), men jeg er sikker på at tegningerne vil give dig en idé om hvem jeg er.

Så længe jeg kan huske har jeg foreviget platte, rørende, sjove, usandsynlige øjeblikke i mine tegninger. jeg har det sidste stykke tid lagt dem op på forhenværende Saga Blot, og fortsætter her. Mine tegninger fra bloggen samler jeg i min lille sorte bog og deraf bloggens titel.

Velkommen! :)

2 thoughts on “Pænt goddag

 1. Didde

  Superfed blog! Jeg kiggede lige forbi efter du havde smidt en kommentar på mine hæklede dødningehoveder og i løbet af nogle dage nåede jeg fra januar 2014 tilbage til dette indlæg. Har ligget i sengen i snart en måned og dine små sjove hverdagsfinurlige tegninger fik mig i godt humør! Tak for det!

  Svar
  1. Kira

   Selv tusind tak, Didde! Dejligt at starte dagen med at blive helt varm i kinderne :) Rigtig god bedring – jeg håber du snart kan komme ud af sengen.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *