Rå mængder kærlighed

Dét jeg glæder mig allermest til ved foråret er altid at begynde at så ting. Allerede i februar kan man så chili, I kid you not! (Entusiasmen vil ingen ende tage)
Men man skal bare vente så meget. Har stirret ned i min spirebakke hver 2. time i over en uge nu.
Nu er det kun de frø jeg har taget ud af supermarkedschilier, der er spiret. Dem jeg har købt i dyre domme hos Camilla Plum har slet ikke rørt på sig. Men fodrer alligevel begge dele med masser’ kærlighed.

4 thoughts on “Rå mængder kærlighed

 1. wildskud

  Jeg har delvist købt mine hos Bjarne’s Planter og Frø (eller var det frø og planter ? )Delvist fået tilsendt af en god “tastatur-veninde”.
  De er heller ikke kommet op endnu. Men de blev nu altså også først sået i går eftermiddags/aftes.
  Der ligger 800m2 køkkenhave og venter på at blive gravet og sået til. Jeg tror at jeg skal have en del squash og Græskar her det første år. Noget der kan “dække” du ve’.

  Svar
  1. Kira

   Det lyder som en vildt stor have – den skal vel ikke kun fyldes med squash og græskar (selvom begge er lækre)? Jeg er lidt jaloux, min dele-byhave er gjort til skamme.

   Tror jeg skal bruge lidt mere tid i Bjarnes butik, I’m intrigued! :)

   Svar
 2. vildtskud

  Hov… det slog mig lige.
  Chilifrø skal have Godt med varme før de vil spire.
  Så bare op på 20 grader med dem…. Lyset skal de først bruge når de ér kommet op

  Svar
  1. Kira

   Tak for tippet :) Jeg synes det er lidt svært, når halvdelen af frøene er spirret og har en ok størrelse, at give nok varme, så spirrene ikke bliver for ranglede. Måske de andre bare aldrig kommer op. Øv.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *