Da min søndag aften blev ødelagt

Hver uge glæder mig – helt fra mandag – til at det bliver søndag aften. Hvorfor spørger du? Jo, fordi der kommer Jimmy’s Farm på Dr2.

Så sidste søndag aften havde vi rigtig sat os til rette klokken 20.

jimmys1

Men..

jimmys2

jimmys3

jimmys4

Vi fandt aldrig ud af hvorfor. Men hvad skal jeg nu glæde mig til? Jeg savner Jimmy.

Ps. Nu skal der ikke herske nogen tvivl om hvor meget jeg elsker Hugh, men altså. Kan de ikke sende det på et andet tidspunkt?

5 thoughts on “Da min søndag aften blev ødelagt

  1. Kira Forfatter

   Sikkert ikke. Det er en serie om Jimmy Doherty der arbejder på sin drøm om at have et landbrug med sjældne dyrearter, dyrevelfærd og velfungerende besøgssted. Så følger man med i alle deres økonomiske problemer, men også udviklingen af et herligt sted der stadig findes!

   Svar
 1. Henriette

  Sig endelig til når du finder svaret – det kan vel ikke være så simpelt som at han omsider løb tør for penge?
  Eller sluttede serien ikke bare egentlig … Hmm der er en hjemmeside, så konkurs er han vel ikke.. Hmm http://jimmysfarm.com

  Svar
  1. Kira Forfatter

   Ja, stedet eksisterer stadig. – Heldigvis! Jeg ved ikke, om de bare sluttede med at optage serien, men synes ikke jeg fik en advarsel. Eller forløsning. Det ender med at jeg bliver nødt til at se den forfra…..

   Svar
 2. Pingback: Det ondeste man kan gøre - Den Lille Sorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *