..og så begyndte jeg på suppekur

P har fået mig overtalt til synkron suppekur. Målet er udrensning og en art ‘nulstilling’ af krop. Så derfor æder vi kålsuppe i en uge, kun i selskab af dage med grøntsager og frugt. I vores planlægning havde vi ikke lige overvejet indkøb, så det skulle foretages på kurens 1. dag – og dermed på tomme maver. Vi syntes det var en god idé at tage i Bilka. Det var det ikke.

kur2

Men var så klar da jeg kom hjem med mine übersunde indkøb. Og ville ærlig talt ønske at flere havde set mig købe ind.

kur1

Om eftermiddagen havde jeg næsten givet op på livet.

kur3

I dag, kurens 2. dag, kører det ok. Måske er det udsynet til en stor bagekartoffel med SMØR i aften, det gør det muligt (Det er altså kuren der siger, jeg godt må).

4 thoughts on “..og så begyndte jeg på suppekur

 1. Alt og Ingenting

  Puha, jeg har også været på suppekur engang. Jeg gennemførte, men havde så meget lyst til rigtigt mad til sidst, at jeg dagen efter kuren var slut stod op en time før for at indtage et festmåltid til morgenmad ;)

  PS: tisser du også helt vildt meget? :D

  Svar
  1. Kira Forfatter

   Haha det kunne jeg godt forestille mig. Jeg har lige spist den der bagekartoffel og har det faktisk skidt over at være så mæt..

   Og JA, jeg er ved at blive sindssyg af det :D

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *