Voksen med babyører

Én af mine næreste veninder har næsten lige fået en baby. Altså, født den, ikke fået som gave. Selvom børn selvfølgelig altid er en gave – eller det er måske ikke alle der synes det.. Anyway, jeg har købt sådan én af de der små plyssede dragter med hætte og bamseører på hætten til hende. Babyen, altså. For dét er fandme sødt. Så kan folk sige hvad de har lyst til!

Det er så sødt at jeg kunne finde på at finde noget lignende til mig selv. For jo, det kan man godt selvom man næsten er 30.

Doc - 11-11-2014, 12.40

10 thoughts on “Voksen med babyører

 1. Dita

  Det er det sødeste i verden. Jeg dør af nut. Alle babyer skulle have sådan en dragt… Men Kira :) Kun babyer og fulde folk kan bære det :)

  Svar
  1. Kira Forfatter

   …hm.. Så med andre ord er det ok at have babyører på, hvis man drikker til? Det er faktisk et forstyrrende mentalt billede :)

   Svar
    1. Kira Forfatter

     Et plus – man kan sidde på gaden og drikke i al slags vejr. I pels-heldragt med ører! Nu vil jeg have den endnu mere….

     Svar
 2. Heidi B.

  Altså jeg er den lykkelige ejer af en lilla ugle-hat, komplet med næb, ører og øjne – jeg er lige fyldt 27.

  Det kan man altså godt, også selvom man ikke er fuld. Eneste minus er, at folk stirrer på en (ikke særlig diskret) og man bliver spurgt om ID når man køber cigaretter, men så igen; man render rundt med en ugle på hovedet, alt er godt.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *