Spørgerunde

Spørgerunde på DenLilleSorte.orgIgår spurgte jeg på Facebook om der var stemning for sårn en spørgerunde, som bloggere gladeligt laver i tide og utide. Det var der. Selvom I alle er skidesøde, kan jeg godt blive nervøs alligevel. Jeg vil tegne mine svar så meget som det er muligt, for det er vel også det, der er sjovest for os alle sammen.

Men spørg løs! Enten her i indlægget, på Facebook eller på mail.

Jeg lukker for spørgsmål på søndag :)

3 thoughts on “Spørgerunde

 1. Sasja

  Hvordan kom du op med idéen om denne tegnestil? At det ligepræcis var sådan dette univers skulle se ud?

  Svar
 2. Ann

  Hvad ville du som barn være, når du blev stor? Og hvad er dit drømmejob i dag?

  Hvis Den Lille Sorte pludselig blev forvandlet til en madblog (autocorrect ændrede det til madolie…), hvad var så den første opskrift, der kom op?

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *