6 thoughts on “Det sker vel for selv den bedste

 1. AnnM

  Strømpebukser skal ALTID glide ned. De passer jo aldrig! (At min vilde højde så ikke hjælper på dén konto, is completely besides the point). Strømpebukser er onde! Fuldstændigt umulige at leve uden, men onde!
  Jeg kører en cykelshorts-udenpå-strømpebukserne/lige-hive-op-når-ingen-kan-se-det/ignorer-og-lær-at-leve-i-helvedet stil.
  Samtidig med at jeg bilder mig selv ind at ingen kan se når jeg bliver nødt til at rette strømpebukserne. … Jeg vil ikke vide sandheden.

  Svar
  1. Kira

   haha jeg elsker at jeg ikke er den eneste, der har det vilde had/kærlighedsforhold til strømpebukser. Frustrationen vil ingen ende tage.

   Svar
 2. Anonymous

  Løsning: Hav altid noget ude over strømpebukserne, der holder dem oppe.

  Jeg selv er stor tilhænger af sådan nogle “stram-din-appelsinhudsramte-røv-ind”-cykelshorts-lignende tingester: Giver pæn, glat numse uden trusse-streger under nederdelen, og forhindrer strømpebukserne i at ende nede om knæene.
  Ulempen er, at det er lidt mere omstændeligt at rette tøjet til efter toiletbesøg, for tingene skal jo hives HEEELT op. Men det er nok fordi jeg bruger sådan nogle shorts, der også skal holde det slappe maveskind efter et par graviditeter på plads, så strømpebukserne skal op over navlen, og shortsene op til den møder BH’en. :-)

  Svar
  1. Kira

   Det lyder fanme effektivt! Det skal prøves! Og mht toiletbesøg synes jeg allerede at det er et bøvl bare med strømpebukser. Det er faktisk altid et bøvl, hvis man har tøj på… hm. Nudity ftw!

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *