Når øjnene vandrer..

Eftersom jeg er begyndt at blive køresyg når jeg rejser med tog, kan jeg ikke foretage mig meget andet end at stene og sove. Problemet er bare at når jeg stener, glemmer jeg at styre hvor mine øjne bevæger sig hen.

stirre1stirre2

stirre3

stirre3

Især når man finder ud af, at man har siddet med øjnene solidt plantet i fremmed mands skridt de sidste 5 minutter.

stirre4
stirre6

stirre7

Oh the awkward silence..

3 thoughts on “Når øjnene vandrer..

 1. Heidi B.

  Det gør jeg også altid. I sommerperioden har jeg været glad, fordi jeg har kunne placere mig ved vinduet og stadig have solbriller på. Så har jeg lystigt gloet på fremmede mennesker. Min veninde ødelagde det for mig den anden dag – man kan se mine øjne gennem mine nye solbriller. Øv.

  Svar
  1. Kira Forfatter

   Var det efter du havde stirret på folk?? Jeg har savnet solbriller i årevis af samme grund. At stirre uforstyrret på fremmede burde være en luksus alle kunne nyde!

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *