Det er pinligt at være blogger

Eller hvad?

Den sidste uge har jeg været på kursus. Kender ikke et øje, så vi introducerer os for hinanden og for underviserne dagligt. I den ombæring har jeg fundet ud af, at uanset hvor glad jeg er for Den Lille Sorte, at have mit eget sted, og hvor stolt jeg faktisk er af mit lille univers, så synes jeg det er helt vildt pinligt at fortælle folk, at jeg har en blog. Du må ikke spørge mig hvorfor, for jeg ved det virkelig ikke.

Måske det har noget at gøre med at jeg også har haft en blog dengang mediet mest fungerede som en fortvivlet og egocentrisk dagbog uden nogen form for kvalitet. Så kan man jo diskutere hvad Den Lille Sorte er.

Det betyder overhovedet ikke at jeg ikke ønsker at blogge, lufter bare min bevidsthed.

athaveenblog

athaveenblog2

athaveenblog3

athaveenblog4

4 thoughts on “Det er pinligt at være blogger

 1. Rikke fra http://hvorsvaerterdetlige.dk/

  Åh ja, jeg er også nogle gange i tvivl, om jeg vil nævne det……for hvad tænker folk ikke….ja, men nå, det må jeg så leve med ;-) Det er nok det der med at, tænk hvis de tror, at jeg tror, at jeg er noget særligt…. sådan noget skræk for jantelov eller bare, at de synes, at det er useriøst, for jeg er jo sååååeh seriøs….eller noget….for ja “hvor svært er det lige” eller hvorfor er det så svært…eller…uuups selvsving…beklager…
  PS: Jeg synes det er så fedt, at du laver og har denne blog, så sig det endelig til mig :-)

  Svar
 2. Nana Bech

  Årh, det kender jeg kun alt for godt! “Jaeh, jeg blogger så” .. “Altså sådan mest om mode”.. “Ja, det er så med en del billeder af mig selv – Sådan det jeg har på og tøj, jeg godt gad at eje”.. På det her tidspunkt er jeg ved at dø. Hver. Fucking. Gang. Hvor meget afhænger af hvem man siger det til – det hjælper en del på det, hvis folk kender mediet bare lidt, men det var fx ret op ad bakke på idéhistorie :b ..
  Men altså, langt de fleste tager det sindssygt fint og synes egentligt (well, siger i hvert fald), at det er ret fedt – og jo flere læsere jeg får, des lettere bliver det også for mig at ‘være stolt’, så at sige.. Lidt sjovt, egentlig, men sådan har jeg det :)

  Svar
  1. Kira Forfatter

   Jeg kan faktisk godt forstå at det bliver lettere jo flere følgere man har. Det er bare svært at smutte ind i samtalen. “Jo, jeg har sådan en blog… jo jo, det er ret selvoptaget.. men jeg har altså 2000 læsere!!!” XD

   Det er sgu egentlig fjollet at vi skal have det sådan!

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *