Kaniner på Instagram

Det har aldrig været nogen hemmelig at jeg har en stor kærlighed for kaniner. Derfor var det til min store glæde, da jeg fandt ud af, hvor mange kaniner der har profiler på Instagram. Et oveflødighedshorn af nut!!

Kaniner på Instagram - DenLilleSorte.org

Kaniner på Instagram - DenLilleSorte.org Kaniner på Instagram - DenLilleSorte.org

S deler ikke helt min entusiasme. Men jeg skal nok få omvendt ham. Engang.

2 thoughts on “Kaniner på Instagram

  1. Lisa Toft Andersen

    Hahaha! Sådan er jeg også selv :D
    For et halvt års tid siden fik jeg dog overtalt min kæreste til at få kanin. Så nu har vi en lille og nuttet hårbold til at løbe rundt i stuen og danse mellem vores ben når vi kommer med mad :) kaniner er dejlige! <3

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *