Hver eneste gang

Det er næsten altid det samme når vi griller (på den gode måde). Det tager altid længere end forventet, så jeg er ved at kradse af af sult (jo) og øllen slår lidt hårdere på den tomme mave. 
Så når der endelig kommer mad, ÆDER jeg. Og ALT er fantastisk.
Og selvom man har fået mad så slår øllen (eller rosévinen) stadig hårdt….

Man skulle ikke tro det efter det sidste indlæg om ost.

2 thoughts on “Hver eneste gang

  1. nanabech.com

    Jeg faldt tilfældigt over din blog og har nu brugt hele morgenen på at læse den igennem fra start til slut.. (Det er faktisk løgn – jeg startede her jo.. Fra slut til start så?).. Nå – men nu sidder jeg og griner for mig selv og undrer mig over hvordan en giraf egentlig ligger sig ned.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *