Skitselørdag XIII

I dag er en perfekt lørdag. Én af de lørdage hvor man tuller rundt med et smil på læben fordi tingene bare passer sammen. Vejret er yndlingsefterårssmukt, sengetøjet hænger og lufter, lejligheden er ren(-ish), kaffen var god, et par timer med S (dem er der ikke mange af i øjeblikket), og færdiggørelse af tegning. Jeg er glad.

Jeg er også blevet ret glad for mit monster (for nye læsere har han også optrådt her og her). For monster er lidt ulykkelig og utilpasset, lidt for sær til at kaninen helt forstår ham. Så han ligger tit og kigger på stjernerne og bekymrer sig, mens kaninen sover.

Illustration af Kira Bang-Olsson

I øvrigt lægger jeg også til tider små videoer og procesbilleder (sammen med alt muligt andet crap) op på Instagram, så hvis det lyder sjovt kan I følge mig HER.

Rigtig dejlig lørdag til jer <3

4 thoughts on “Skitselørdag XIII

  1. Ann Mølgaard

    Monster er mit yndlingsmoster. Jeg smelter altså lidt når du tegner monster – så fin han er! Lidt for stor, og lidt for bekymret. Jeg har faktisk bare lyst til at give ham en krammer.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *