Store tegnenyheder!

For dem der ikke er på Facebook bringer jeg her en stur-stur nyhed:

Onsdag d. 5. november kl. 20-21 vil Henkogt Hverdag, Live fra Lolland og jeg tegne LIVE på Indernettet. Forinden vil vi rigtig gerne JER til at sende os spørgsmål som vi kan tegne svarene på. Ikke personspecifikke spørgsmål, og gerne noget vi kan tegne hurtigt. Og noget sjovt! Og noget man kan lege med! (Nej?) I kan sende jeres spørgsmål og bud på tegninger til trepaastribe@gmail.com.

Det kommer til at foregå på både Youtube og Google Hangouts on Air – det går forhåbentlig så nemt, at vi smider link op, som I blot skal følge for så at kunne se med LIVE.

Til arrangementet har vi komponeret en trailer. Jeg siger blot nøgleord som høj kvalitet, god humor, stramme linjer. Nå ja, og vores ansigter.

 

Glæder I jer? For det gør vi. Og vi håber inderligt på at der møder nogen op. Please?

3 thoughts on “Store tegnenyheder!

 1. ditasternfend

  AAARGGGG. I love it! Jeg skal se det! Håber jeg kan finde ud af det. Ved ikke lige hvad Google Hangouts er… og kan man se noget live på Youtube? Er ret uvidende, hvad al den slags angår.

  Svar
  1. Kira Forfatter

   Det er vi i princippet også, men jeg er ret sikker på at det teknisk set bliver meget enkelt. Vi skal nok give mere info, når vi kommer tættere på! :)

   Svar
 2. Pingback: Nu sker det! - Den Lille Sorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *