Vigtig indsamling

knaekcancer

Forleden skrev Maria en kommentar på et af mine indlæg. Hun fortalte om en indsamling for Knæk Cancer, som to bloggere, Jeanette og Anne-Mette, har startet – med ønsket om vores støtte. Maria har selv sygdommen tæt inde på livet, da hun selv er alvorligt syg med leukæmi. Det er hårde sager at læse om på hendes blog, men hun virker stærk og ukueligt optimistisk.

I min familie har vi også stiftet bekendtskab med kræften, som så mange andre. Det er en forfærdelig sulten og modbydelig sygdom. Man behøver naturligvis ikke diskutere hvor alvorlig og forfærdelig en sygdom den er. Derfor vil jeg rigtig gerne støtte op om indsamlingen, og håber derfor du vil smide lidt penge efter det gode formål.

Der er mange måder at støtte på. For mig betyder det egentlig ikke noget om du vælger at støtte netop denne indsamling eller en anden – at støtte er vigtigst.

DKBloggerKnækkerCancer

Man kan enten sende en sms “KC 10329” til 1277 og dermed donere 50kr + sms-takst. Man kan også gå herind på Knæk Cancers side, eller Kræftens Bekæmpelse – her er forskellige måder man kan støtte på.

Jeg håber du vil støtte (:

6 thoughts on “Vigtig indsamling

  1. Maria Hoffbeck

    Meget dejligt at se at du også støtter med, så vi kan få bugt med den grumme cancer.
    Listen med bloggere og læsere som deltager er ved at være dejlig lang.

    God weekend fra Maria
    “En verden af kunst”

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *