Om livet de sidste to år

For næsten to år siden blev jeg færdig med min uddannelse og kunne derfor stolt kalde mig selv for Cand. Mag. i kunsthistorie. Efter at have kæmpet med (og lidt nydt) mit speciale var det en stor lettelse at aflevere. Det var en fed følelse.

Færdiguddannet - DenLilleSorte.orgSå jeg havde det egentlig ret fedt med at skulle søge job. Ikke alt det der jobcenter- og a-kasse-noget, men det der med at jeg skulle have et fedt job, hvor jeg kunne nyde godt af min uddannelse. Færdiguddannet - DenLilleSorte.orgMen som tiden gik fik jeg ret mange afslag på mine ansøgninger, ret mange upersonlige afslag (f.eks. det her). Det viste sig at der tilsyneladende ikke var så mange der kunne bruge en kunsthistoriker som mig.

Færdiguddannet - DenLilleSorte.org Den situation varede i virkelig lang tid. Og det gør det virkelig svært at blive ved med at tro på sig selv og at man virkelig har noget at tilbyde. Men fandme, altså, det har jeg.

Og det var der heldigvis nogen der kunne se. For nogle uger siden fik jeg et ja tak.
Færdiguddannet - DenLilleSorte.org

Stillingen er godt nok tidsbegrænset, men jeg elsker det. Hver dag når jeg tager hjem fra arbejde er jeg fyldt med glæde i maven.

Færdiguddannet - DenLilleSorte.org

Long story short. Jeg er startet for et par uger siden, og derfor har jeg ikke haft meget overskud til bloggen. Men jeg savner den og jer!

Ps. Det er lige gået op for mig at der er to uger til Copenhagen Comics. To fucking uger.
Panik much?
Kommer du?

15 thoughts on “Om livet de sidste to år

 1. Eva

  Tillykke til job, det er sejt! Jeg kommer til Copenhagen Comics med weird starstruck-følelse. Jeg glæder mig MEGET!

  Svar
 2. Dorte

  Tillykke tillykke tillykke!
  Jeg har selv været det og ved, hvor ledt det er – og hvor fantastisk det er at få noget at lave.

  Svar
  1. Kira Forfatter

   Tak tak tak! Ja, dem der siger at ledighed er en dans på roser skulle skydes nakken med en meget frisk hundelort.

   Svar
 3. Søs / Frk NV

  Fedt med job!! :) Kan godt forstå det ande ter en anelse (læs: meget!) frustrerende. Det er min største frygt at havne det, selvom jeg er CBS’er og alle derfor tror vi at næsten er sikret job. Eller noget…
  Jeg står selv til at blive færdig her inden sommer (planen er at aflevere på tirsdag, så jeg kun mangler forsvaret), som selvom det ser ud til at jeg kan fortsætte hvor jeg pt. arbejder fuldtid, så er der nogle budgetter som kan risikere at slå det håb ned. Utrygheden ligger og lure, og jeg må se hvad den siger på den anden side af sommerferien.

  Svar
  1. Kira Forfatter

   Jeg krydser fingre for at alt går som det skal for dig – både med uddannelse og job! :)

   Svar
 4. Sasja

  Iih stort tillykke med jobbet, det er da så fedt :D
  Det betyder så meget at få noget at lave, så dejligt for dig :) :)

  Svar
 5. Dita

  Hvor fedt!! Tillykke!!! Det er sjaeldent let at finde sit foerste job efter uddannelsen, saa tillykke med at du er kommet over det pump.
  Jubii, jeg skal ogsaa til Copenhagen Comics :)

  Svar
  1. Kira Forfatter

   Tusind tak! Og yay! Hvor er det fedt, glæder mig til at sige ordentlig hej og goddag :)

   Svar
 6. Ann

  Stort tillykke! :) Hvor er det fedt!

  Jeg håber stadig, at du kigger forbi bloggen i ny og næ, selvom en jobstart trækker tænder ud og tærrer på kræfterne.

  Svar
  1. Kira Forfatter

   Meget forsinket, mange tak, Ann :) Det gør det nemlig – det er vist tydeligt på mit fravær ;)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *