Om mænd og ting der ikke virker

Forleden var jeg hoppet med en bybus. Inden jeg selv kunne klippe mit klippekort, måtte jeg vente på en høj herre, der selv skulle klippe. Men maskinen ville ikke tage kortet. Om mænd og ting der ikke virker - DenLilleSorte.orgOm mænd og ting der ikke virker - DenLilleSorte.orgOm mænd og ting der ikke virker - DenLilleSorte.org

Så logisk nok slog han på maskinen. Altså, ikke hårdt, men alligevel et godt slag med forventningen om at det ville fixe maskinen. (Det viste sig i øvrigt at kortet var vendt forkert, så den var slet ikke i stykker – dermed fandt vi heller aldrig ud af om slaget ville have hjulpet).

Resten af turen hjem kom jeg til at tænke mere over slaget. At det faktisk er noget de fleste (hvis ikke alle – glædelig generalisering) mænd gør. Og altid har gjort, når tingene ikke virker.
Lad mig eksemplificere:

Om mænd og ting der ikke virker - DenLilleSorte.orgOm mænd og ting der ikke virker - DenLilleSorte.orgOm mænd og ting der ikke virker - DenLilleSorte.orgOm mænd og ting der ikke virker - DenLilleSorte.orgMin søster kunne så fortælle mig at mine nevøer også er begyndt på det, når tingene ikke virker som de gerne vil have dem til.
Om mænd og ting der ikke virker - DenLilleSorte.org Overraskende som tingene kommer ‘full circle’.

6 thoughts on “Om mænd og ting der ikke virker

 1. Ditte

  Sikke en dejlig lille observation. Satte et smil på mine læber denne søndag formiddag! :)

  Svar
 2. Minikat

  Har S prøvet at slå lidt på badeværelseslampen? Måske virker den så igen? Jeg overvejer i hvert fald at klaske mit lusstofrør med et bat mens det blinker og blinker. Og nej, man kan ikke se en dyt i strobelys…

  Svar
  1. Kira Forfatter

   Jeg vil også gerne have et bat. Men det er nok af helt andre grunde. Giver lige tippet videre til S (for nej, vi har selvfølgelig stadig ikke skiftet pæren).

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *