6 thoughts on “Det nærmer sig idioti.

 1. Frk. Dahl

  Tøhø! Fordi det ikke er en skid vigtigt. Ca et halvt år før min fødselsdag begynder jeg at vedgå mig min kommende alder, fordi jeg er brandstolt af at være blevet et år klogere og dejligere :o)

  Svar
  1. Kira

   Det er dælme en god måde at se det på :) Jeg går heller ikke op i min alder, men det er alligevel et spørgsmål, man bliver stillet forholdsvis ofte. Hvis jeg overhovedet svarer rigtigt, er det efter en tænkepause på et par minutter :)

   Svar
 2. ronjapilgaard

  Svarede også instinktivt tidligere i dag, at jeg var da 21. Mine klassekammerater så lidt underlige ud i hovedet, lagde hovedet på skrå og spurgte om jeg selv troede, jeg kunne slippe af sted med det.
  Måtte pænt mumle noget med at være fyldt 24.

  Svar
  1. Kira

   Folk behøver jo ikke at blive ubehagelige. Det er det samme som at folk skal lade være med at spørge, om man ikke snart skal til at have børn. De kender jo ikke grunden til at man ikke har børn/ufrivilligt pynter på sin alder. Der kunne være grusomme begrundelser bag, jo.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *