Anstrengt

Efter 2 år med de billigste briller jeg dengang kunne finde (inkl. automatisk forvandling af blankt stel til mat og glas der var lige ved at poppe ud af stellet), har jeg endelig med hjælp fået nye PÆNE briller.
Første dag ville glæden ingen ende tage.
Men eftersom styrken er anderledes skal mine øjne liiige vænne sig til dem – og det er faktisk lidt svært, når alt arbejde pt. går via computer.
Man bliver sådan lidt Hans-Henrik-små-træt i øjnene og hovedet.
Og det bliver efter et par dage ret svært at fokusere.
De sidste to dage har føltes som forstadiet til øjeneksplosion. Bare uden klimaks.
Jeg ser frem til en weekend med mindre skærm (forhåbentlig).
Men stadig – YAY, nye briller!

3 thoughts on “Anstrengt

 1. AnnM

  Lool! Hans-Henrik-små-træt :) Sidder og griner over morgenkaffen.
  Jeg er spændt på at se de nye briller! De er sikkert mægtig fine :) Det med skærmen bliver bedre med tiden (men det er måske noget du skal huske hvis det med skærmarbejde bliver ved i samme dur – skærmbriller ville måske blive nødvendige?)

  Svar
  1. Kira

   Folk har faktisk nævnt skærmbriller før (var det dig?), hvorn er det nu lige det fungerer? Jeg glæder mig bravt til at jeg ikke længere føler at mine øjne skeler og er trykket 5 cm ind i mit kranie. ps. De er pæææææne!

   Svar
  2. AnnM

   Jeg ved det faktisk ikke… Men jeg ved at der er mange der bruger dem. Så langt så godt. Flere af mine tidligere kolleger har dem.
   Og vi må finde kaffe snart. Lover at være “uuuh” og “hvor ER de fine” :)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *