Meta-reflektioner

meta1

Efter jeg forleden klippede pandehår på mig selv, startede det faktisk nogle tanker omkring bloggen og (tegnet) identitet. Da jeg begyndte med at blogge gik jeg rimelig meget op i at tegne tøj og frisure som det ændrede sig, men efterhånden fandt jeg frem til mit tegnede jeg, som jeg har holdt fast i siden.

Men alligevel begyndte jeg at tænke: Burde jeg tegne pandehåret? Og fjerne det igen, når det gror ud? Hvad betyder mest for bloggen – at den er naturtro, eller let genkendelig? Så kom jeg i tanke om at det egentlig kunne gå hen og blive noget rigtig rod i forhold til andre optrædende på bloggen..
Fordi, HVIS jeg tegnede det, ville jeg komme til at ligne A..

meta2

Men hun har altså faktisk fået gryde. Af nogle også kendt som “munke-frisuren”. (Til mit forsvar er det latterligt svært at tegne. Tegnewise er jeg glad for at den frisure nu er overstået!)

meta6

Fordi nu er hun faktisk helt korthåret.

meta3

Men det er også indviklet, for P er også korthåret..

meta4

Noget helt andet er S. I kender ham med fire hår og et næsten barnagtigt blødt ansigt, men han har faktisk fået briller og har for det meste fuldskæg nu. Men for pokker, det har min far jo også.

meta5

Det er nok meget godt at holde sig til vante rammer. Ellers ville I sikkert blive forvirrede.

4 thoughts on “Meta-reflektioner

 1. Nana Bech

  Hahaha, årh, jeg grinte af den her :D <3.. Specielt munke-frisuren, der sådan lidt ligner enten en svamp eller et pikhoved (you choose).. Og nu håber jeg VIRKELIG at du kan se hvad jeg mener, så jeg ikke bare en den der perverse weirdo..
  Ellers trækker jeg eksamens-hjerne-kortet :D!

  Svar
  1. Kira Forfatter

   haha! Jeg hælder naturligvis til at du er en perverteret weirdo, for det er sjovere. (Men jeg kan godt se hvad du mener)

   Svar
  1. Kira Forfatter

   Det er sgu da nogle perverterede læsere jeg har :) På den anden side, jeg har aldrig tegnet den frisure på velfungerende vis..

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *