Når man ikke er rigtig dansker

Der er ingen tvivl om at det danske folk har et helt særligt forhold til at cykle. At cykle er lige så naturligt som at gå eller spise (en) hotdogs. Men sådan har jeg det ikke. Jeg har haft et anstrengt forhold til cykler det meste af mit liv. Jeg havde jævnligt mareridt om ikke at kunne holde balancen på en cykel, da jeg var yngre. Men samtidig elskede jeg at cykle (ligeud på komplet utrafikerede veje). Men det er en uheldig konstellation, når man bor i Danmark.

cykelfobi

cykelfobi2

Så for det meste smiler jeg bare og siger tak.

6 thoughts on “Når man ikke er rigtig dansker

 1. nanabech

  Det der! Det er SÅ meget mig! Har det fremragende med min cykel, når det ikke går op ad bakke og der ikke flyver vanvidstraffikkanter på både cykel og bil rundt om mig.. Tak, men nej tak.. Til gengæld kan jeg godt lide at gå :D

  Svar
  1. Kira Forfatter

   At gå er meget bedre! Jeg fortæller også mig selv at det er meget bedre for både krop og psyke. Ahem..

   Svar
 2. Cathrine

  Jeg er helt glad efter jeg lige har fundet din side igen! Jeg har lige startet min egen blog op igen, efter to års pause. Men jeg havde stadig den gamle liste af blogs jeg fulgte – så jeg sidder her og sorterer i hvilke få der stadig var liv i. Dine tegninger er stadig ligeså fantastisk sjove og relatable, kan jeg se! ;-)

  //Cathrine
  http://www.cathrinefrier.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *