Aldrig helt tilpas

Jeg er ret glad for det der netshopping. Synes altid der er vanvittigt mange (trælse) mennesker nede i byen, uanset tidspunkt, de har aldrig hvad jeg vil have og man bliver altid overfaldet af ekspedienter der keder sig. Derfor fungerer det så godt at shoppe på nettet. Man kan sågar prøve tøjet i egen, trygge støvhule. Ingen distraktioner, ingen hysteri, bare stilhed.

Doc - 13-11-2014, 08.44 - 4

At det så ikke altid rammer plet med form og størrelse er en anden ting. Der er jeg stor fan af webshops med gratis returforsendelse.

Doc - 13-11-2014, 08.44

Doc - 13-11-2014, 08.44 - 2

Men det kan jo forhelvede ikke passe at man skal gå 2-3 størrelser ned mellem tøjmærker. Og indenfor samme mærke?

Doc - 13-11-2014, 08.44 - 3

Jeg boykotter webshops. Nu gider jeg fanme ikke mere.

…who am I kidding. Er det ikke noget med h&m har gratis fragt pt?

1 thought on “Aldrig helt tilpas

  1. Gerda

    Det handler om at finde den rigtige butik – eller rettere: DEN RIGTIGE ekspedient. Det er et spørgsmål om held og kemi, og det vil betyde en del trælse oplevelser i processen. Men når du HAR det rigtige sted med den rigtige ekspedient, så handler du kun der.

    Jeg hader inderligt at shoppe BH’er, men nu har jeg fundet et sted (Wunderwear i Lyngby Storcenter) hvor mindst to af deres ekspedienter er hamrende dygtige og kompetente til at finde den rigtige BH til vanskelige bryster. Så længe de er der, vil jeg aldrig handle andre steder!

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *