Der hvor juletræer forsvinder hen

Jeg bor på Trøjborg i Aarhus i en lejlighed, på en gade med mange andre lejligheder. Det har jeg efterhånden gjort i nogle år. Hvert år efter nytår kan man se gaderne fyldt op med halv- og heldøde juletræer op af huse, skraldecontainere, midt på gaden. Som det vrede menneske jeg er, fylder det mig med harme.

Juletræets skæbne - DenLilleSorte.org

Ét er at det fine træ som engang stod i Hr. og Fru Jensens stue som centrum for juleglæden, bliver kasseret og smidt på gaden som var det Lutmillas afdankede sutsko.

Noget andet er; de forsvinder jo ikke bare af sig selv? Hvis du kan finde ud af at slæbe molevitten med hjem, så kan du vel også finde ud af at slæbe det på lossepladsen? Eller bestille storskrald?

Jeg behøver vel ikke forklare hvor upraktisk løse juletræer er under stormvejr.

Faktum er at folk efterlader dem på gaden og håber på tingene løser sig af sig selv.

Juletræets skæbne - DenLilleSorte.orgJuletræets skæbne - DenLilleSorte.orgJuletræets skæbne - DenLilleSorte.orgMen altså. Det er nu midten af januar og de ligger der stadig. Juletræets skæbne - DenLilleSorte.org

4 thoughts on “Der hvor juletræer forsvinder hen

  1. Ilhja

    Jeg bor tæt på en zoo hvor de spørger om folk ikke ville aflevere træerne hos dem sådan at dyrene kan få dem. Jeg er begyndt at se færre træer på gaden efter de er begyndt på det.

    Svar
  2. Laika

    Og i Bauhaus får du pengene tilbage efter jul hvis du afleverer træet og viser kvitteringen fra købet, så der er jo nogen der prøver at gøre noget for at få juletræerne til – puff – at forsvinde :)

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *