Træn med forsvaret

Forleden læste jeg om den der nye træningsappTræn med Forsvaret. Konceptet er vist at du med kortvarig, intensiv træning hver dag kan få samme resultater som hvis du boede nede i Fitness World. Det syntes jeg lød ret smart. Så den hentede jeg.

Træn med forsvaret - DenLilleSorte.orgNår man så bruger den første gang, får man muligheden for at tage en test, for at finde ud af hvilken form man er i. Det skulle jeg naturligvis også prøve. Første øvelse gik ud på at holde overkroppen plan med underkroppen, mens halvdelen af kroppen ligger på en plan flade – fx et bord – mens app’en tager tid. Så jeg smækkede korpus over stuebordet. Men det var som om at der var et eller andet galt..

Træn med forsvaret - DenLilleSorte.org

Så siden det gjorde så ondt, sprang jeg videre til selve træningsprogrammet. Træn med forsvaret - DenLilleSorte.org Men jeg tror jeg har et eller andet sygdomsagtigt under opsejling, for jeg havde ingen energi til øvelserne, og fik sådan en forfærdelig kvalme. Så jeg besluttede mig for at tage en lur.

Træn med forsvaret - DenLilleSorte.org

…Men altså, kan helt sikkert anbefale app’en! Om ikke andet, så i hvert fald til at opdage muskelgrupper, du ikke aner du har.

8 thoughts on “Træn med forsvaret

 1. Laika

  Det sidste med lur’en hører vel også med. Alle soldater kan sove hvor som helst og når som helst. Jeg er sikker på at du får topkarakterer for den øvelse :-D

  Svar
  1. Kira Forfatter

   Dét kan vi vist ikke komme udenom! Det føles i hvert fald sådan på mine smertende mavemuskler :/

   Svar
  1. Kira Forfatter

   Eller også har det virkelig virket! Altså, så meget at du kun behøver at løbe den ene tur. Dét er smart.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *