Søndagstegning: Hus

Jeg gjorde det igen. Startede på en tegning, som jeg vidste krævede mange detaljer. Selvom jeg vidste, at jeg ikke helt havde tiden til det. Men mand, jeg gjorde det. Er radbrækket og træt, og har fået taget nogle jævnt dårlige billeder af den. For selvfølgelig er den for stor til min scanner og det er for mørkt til ordentlige billeder. Men I får en røvfuld closeups af detaljerne. Håber faktisk I kan lide den. Søndagstegning - DenLilleSorte.org Søndagstegning - DenLilleSorte.org Søndagstegning - DenLilleSorte.org Søndagstegning - DenLilleSorte.org Søndagstegning - DenLilleSorte.orgSøndagstegning - DenLilleSorte.orgSøndagstegning - DenLilleSorte.org
I øvrigt – tusind tak for jeres spørgsmål til min spørgerunde – glæder mig til at tegne svarene! :)
GO’ søndag aften til jer.

5 thoughts on “Søndagstegning: Hus

  1. Ann Mølgaard

    Ååååh hvor er den fin! Altså, hvis jeg nogen sinde får nosset mig sammen til at få skrevet den børnebog, så er det altså dig jeg skriver til, når jeg skal have den illustreret. Hvor er den altså god!

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *