Compulsive shopping

I dag modtog jeg en pakke med posten. I den var nok den mærkeligste vare jeg til dato har bestilt på nettet. Fodmasker. Har I hørt om dem? Det er sådan nogle poser med en form for substans i, som du tager på fødderne, render rundt med i 2 timer og så falder al din tørre/hårde/døde hud af. (mmmh. Delish) Du kan se en reklame for et lignende produkt her. (Det er asiatisk, weird, ulækkert og fantastisk)

Endnu har jeg kun haft poserne på fødderne, og venter bare på at der sker noget. Det er så mærkeligt at det næsten kun kan blive godt? Jeg melder tilbage.

To be continued….. 

4 thoughts on “Compulsive shopping

    1. kbo

      Samme her! Til gengæld skulle væsken være lavet af planteudtræk, så det BURDE ikke være giftigt. Stoler stadig ikke på at jeg ikke kommer til at gå på knogler indenfor nær fremtid!

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *