Vidste ikke jeg havde krøller

Dagen efter S’ fødselsdag var en stor dag. Jeg havde endelig bestilt tid hos frisøren. (Dem der har læst med noget tid, kan måske huske at det sker sjældent og at det næsten altid går galt)

Og efter at have hørt så meget godt om frisøren var jeg edderspændt. Og jeg mener, når man betaler 500kr for en klipning, kan det jo ikke blive andet end godt. Vel?

klippes

..var hvad jeg troede.

klippes2

2 thoughts on “Vidste ikke jeg havde krøller

 1. Carry My Style

  Haha – jeg har også altid naturkrøller;-) Det var faktisk via et frisørbesøg som 16-årig, jeg fandt ud af det – så det var da alligevel ikke helt skidt, selvom hun måtte kæmpe for sagen;-) Er da glad for mit naturkrøllede hår, men bare ikke efter et frisørbesøg, hvor jeg altid ser uheldig ud..
  Jeg hader også at gå til frisøren og mit sidste frisørbesøg var i Alanya og kan hilse og sige, at der også blev kæmpet med rundbørste og det helt rigtige look – men det havde de ikke behøvet:-/ (Der var en frisør OG en assistent til at holde føntørreren..;-)

  Svar
  1. Kira Forfatter

   Altså, man kan sige, at man næsten burde værdsætte den større operation de har gang i. Men de behøver virkelig ikke. Altså virkelig.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *