Søndagstegning: En gave

 

Søndagstegningen er tilbage. Jeg har slet ikke lavet den i dag, for den skulle faktisk gives væk her i weekenden. Min søde mor havde nemlig fødselsdag i tirsdags. Så jeg greb vandfarverne (min nemesis) for at male noget, hun forhåbentlig ville blive glad for.
Min mor elsker sin have, og den er forbundet med mest glæde og gode dele hårdt arbejde. Så jeg har lavet en plakat med haveglæder. Delt op i sæsoner viser den, hvad de forskellige årstider, og nogle måneder, byder på af dejlige ting, ting man skal huske (at nyde), tips og så videre. For i virkeligheden er der gode ting ved alle årstider. Og tænk, undervejs begyndte jeg helt at synes om vandfarverne. Det skal nok blive spændende.

_1016869

_1016853

_1016863Haveglæder - DenLilleSorte.org_1016864Haveglæder - DenLilleSorte.org_1016858
Håber I har haft en fortrinelig weekend – vi ses i næste uge! 


6 thoughts on “Søndagstegning: En gave

 1. Louise

  Ih! Jeg har lige fået en have, og jeg ville blive totalt glad for sådan en tegning. Jeg får næsten selv lyst til at finde mine akvareller frem, men sådan en flot tegning som din får jeg nok ikke frembragt de næste par år ;)
  Rigtig fint lavet. Fedt, at du også lægger close-up billeder på, så vi rigtig kan se de fine nuancer og detaljer.

  Svar
  1. Kira Forfatter

   Jeg må nu sige, eftersom det ikke er lang tid siden jeg var meget uvenner med akvarellerne, at øvelse hjælper meget(!) på evnerne!

   Tak for din søde kommentar :) og god fornøjelse med haven!

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *