Ting jeg ikke forstår #1

..dem er der ikke så få af. Derfor laver jeg en liste over dem, så jeg kan gå tilbage, kigge på dem og med fornøjelse vende det hvide ud af øjnene.

Varme og stærke drikke: Ingefær-te eller varm kakao med chili. 

Altså, i min bog er varme drikke noget blødt og behageligt man indtager for at højne hygge og komfort. Så derfor forstår jeg ikke, hvorfor du har lyst til at drikke stærk ingefærte (ingefær hører til i asiatiske retter, og stop så) eller, for the love of hygge, chili i din varme kakao.

Ting jeg ikke forstår #1 - DenLilleSorte.orgI min verden passer hygge og komfort – uanset hvor meget jeg elsker stærk mad (med fed streg under mad) – ikke sammen med den kradsende smerte efter en væske der tydeligvis er sur på livet.
Ting jeg ikke forstår #1 - DenLilleSorte.org Det er lidt det samme med grøntsagsjuice. Eller Bloody Marys. Altså, helt ærligt. Hvornår var det lækkert med salt juice?
Ting jeg ikke forstår #1 - DenLilleSorte.org

Svaret er aldrig. Stop så.

2 thoughts on “Ting jeg ikke forstår #1

  1. Laika

    Du har så evigt ret. Lige sådan er det med chilichokolade og chokolade med havsalt. Yikes. Chokolade skal smage af chokolade og højst lidt orange, mandler eller nødder i :-P

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *